gg123

Når du skal i gang med at løbetræne, skal du ikke gå ned på udstyr. Hvis du gør det, risikerer du at køre træt i det meget hurtigt. Du skal ikke gå ned på udstyr, som man siger.

Heldigvis kræver løbetræning ikke en hel masse udstyr. Du kan nøjes med ganske få ting.

Blå løbesko i naturen

Sko

Det vigtigste er, at du anskaffer dig nogle gode løbesko. Find nogle, som er lavet til løb. Det er også vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse.

Dine løbesko skal sidde på dine fødder, imens de arbejder sig hårdt igennem mange kilometer. Derfor skal de sidde godt, give den rigtige støtte og lade dine fødder ånde.

Gå dine nye løbesko til, før du løber langt i dem. Ellers risikerer du at få vabler, der besværliggør din løbetræning i flere dage. Er dine sko gået til, sidder de bedre på dine fødder.

Tøj

Det kan også være en god idé, at du anskaffer dig noget godt løbetøj. Det er selvfølgelig muligt, at du bare finder et par behagelige bukser og en t-shirt frem fra skabet. Men med et lækkert sæt løbetøj vil motivationen være højere, og løbeturen vil blive mere behagelig.

Du kan ikke undvære en sports-BH. Når du løber, er behovet for støtte stort. Anskaf dig derfor en god sports-BH i den helt rigtige størrelse.

Et sæt løbetøj, som lader din hud ånde, vil være mere behageligt at løbe i end almindeligt tøj. Og måske vil du gerne have et sæt til om vinteren og et andet sæt til om sommeren.

Kreditkort

Betal nemt for dit udstyr

Dit løbeudstyr kan du købe mange steder. Der er fysiske butikker i hele landet og mange webshops, der sælger løbeudstyr. Tag hen til en fysisk butik, og få vejledning fra personalet, hvis du foretrækker det. Eller køb online hjemme fra din sofa. Det er op til dig selv.

Når du køber, skal du også betale. Det gælder både i fysiske og online butikker. Det er ikke sikkert, at du lige har kontanter på dig, når du står i butikken. Og handler du online, kan du ikke betale med kontanter.

Du bør have dig et betalingskort til at betale for dit løbeudstyr. Læs mere om betalingskort her. Der er flere slags, så du kan vælge det, der passer bedst til dig.