gg123

Motion gør os godt både mentalt og kropsligt. Derfor prioriterer mange mennesker også i det daglige at få rørt sig. Nogle mennesker er dog bedre til det andre mennesker, men motivationen hertil kan sagtens øges ved tip fra andre.

Lidt motion er bedre end ingenting

Trods ens hverdag kan være hektisk, kan lidt motion som løb være godt at få gjort. Til dels iltes kroppen og hjernen friskes op, hvilket øger vores energi. Et par løbetur om ugen kan dertil øge motivationen til at sætte dig nogle mål, som du kan få til at passe ind i din hverdag. Med struktur og planlægning vil du måske opdage, at du sagtens kan finde den ekstra tid. Hvis du skruer ned for andre uvæsentlige ting som etc. at se for meget tv eller være for meget på de sociale medier. De er nemlig med garanti tidsrøver fra andre vigtigere ting, du har et ønske om at foretage dig.

Tip fra andre kvinder

Andre kvinder er også startet et sted. Med disciplin er de lykkedes bl.a. at gennemføre en ironman. Ligeledes fundet glæde med at træne sammen andre kvinder, hvilket også har bidraget til at holde gejsten oppe. Selv på dage, som kunne føles overskuelig. For energi skal der til, når man løber. Udover godt og funktionelt udstyr kan kroppen også have brug for ekstra ernæring udover den daglige kost, som du kan finde hos Fitnessnord. Det kan også være proteinbarer med henblik på at styrke din muskelmasse. For muskler skal der til, for at din krop kan yde det bedste. Til at begynde med vil overskydende fedt gradvist omdannes til muskler. Pauser skal dog også til, så et fornuftigt og holdbart løbeprogram er vejen frem.

Skab motivation

Delmål bidrager generelt til, at din motivation holder. For store mål gør, at man kan miste pusten. Så løber du ikke med andre kvinder, så søg inspiration gennem andres erfaringer. På den måde kan det bidrage til, at din disciplin og målsætning holder. Der er mange mennesker, der starter op på en sport. For så at stoppe igen. Det er derfor vigtigt, at du finder den rette sportsgren for dig. For selvom du godt kan lide at løbe, men ikke har et ønske om at løbe en Marathon, kan en løbeklub måske være det rette sted for dig. For kort distanceløb kan bestemt også noget.