gg123

Ønsker du at opgradere udstyret til din løbetræning, men måske kan have svært ved at finde et økonomiske råderum? Tag et nemt og effektivt lån og få råd til lige det udstyr du står og mangler!

Løbeur og løbesko

Hvorfor skal man have løbeudstyr? 

Når man dyrker visse sportsgrene, er udstyr et rigtig vigtigt element og inden for løb er der ingen undtagelse. Skoene er rigtig vigtige for løbere, da de forkerte sko kan give ledsmerter, vabler og andre gener. 

I og med skoene er det vigtige element inden for sko bør der altså ikke blive sparet på denne del. Løb er især hård for ankler og knæ på grund af de mange stød der opstår undervejs på løbeturen, og det er derfor vigtigt at have nogle sko med den nødvendige støddæmpning. 

Et andet løbeudstyr der er begyndt at blive meget populært blandt løbere, er løbeuret. Her findes der en række forskellige modeller som kan have GPS, pulssensor og mange flere funktioner. Mange ser det derfor som en nødvendighed at have et løbeur, men det kan være en større investering ligesom løbesko. 

Det kan være svært at skulle finansiere dette, og man kan derfor vælge at tage et lån. 

Finansiering

Hvilket lån er mest fordelagtigt? 

Der findes rigtig mange forskellige lån i Danmark og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Nogle lån er bedre end andre i de forskellige scenarier, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvad der lige passer til dit behov. 

Et SMS-lån, også kaldet et mobillån, er et lån der er hurtigt og nemt at få adgang til. Du kan derfor vælge enten at sende en SMS som ansøgning eller gå direkte ind på låneudbyderens hjemmeside fra din mobil og udfylde et ansøgningsskema. 

Når du skal vælge imellem de mange lånudbydere, kan det være en god idé, at kigge på lånets ÅOP som står for ’årlige omkostninger i procents’. Denne skal gerne være så lav som muligt, da det betyder at lånet er billigere end de andre. 

Efter at have udfyldt et ansøgningsskema ville du kunne have pengene på din konto 5 minutter efter. Det er derfor meget fordelagtigt i en situation som denne.