gg123

Når man går op i at løbe, så bliver man nødt til at variere sin rute, ellers kommer man nemt til at kede sig. Men når man nu alligevel skal til at planlægge en ny rute, hvorfor så ikke tænke ud af boksen? 

Løbeturen behøver nemlig ikke udelukkende at gå gennem de omkringliggende boligkvarterer; rundt omkring i verden findes der nemlig en lang række af fantastiske og fede maratonløb, som du kan deltage i. Herunder får du 4 eksempler på maratonløb, som du bør løbe. 

Hvis du gerne vil ud at rejse, men ikke har nok penge på opsparingen, så kan du læse mere om kviklåns udbydere

Lån penge til en flybillet

1. Islandsbanki Reykjavik Marathon

Som navnet på maratonløbet indikerer, så finder dette løb sted i den islandske hovedstad Reykjavik. Dette løb afholdes hvert år i forbindelse med byens kulturnat, og løbet er dermed en oplagt måde at opleve den fantastiske kultur, såvel som at få foretaget sig noget sightseeing i byen. 

Derudover er løbet verdens nordligste maraton, så hvorfor ikke tage chancen, så man kan skrive det på sit løber-cv? 

2. Standard Chartered Bangkok Marathon   

Dette ”hotte” løb finder sted i Bangkok, som er hovedstaden i Thailand, og her er det med at være morgenfrisk, hvis man vil deltage i løbet. Løbet starter nemlig kl. 1 om natten, for at undgå de høje temperaturer, som Thailand byder på. 

Selvom man dog starter så tidligt, så ligger gennemsnitstemperaturen alligevel omkring de 25 grader, men kan man holde varmen ud, så vil man også blive belønnet med et fantastisk syn i form af Bangkoks seværdigheder, der bliver lyst op i mørket. 

Det er naturligvis ikke helt billigt at flyve til Thailand, men hvis du gerne vil opleve Bangkok Maraton, så kan du læse nærmere om muligheden for at finde et hurtig lån online.

3. Venice Marathon   

Dette fantastiske maratonløb finder sted i Italien – nærmere bestemt i Venedig. Her starter ruten i byen Stra, hvorefter løberne følger en smuk rute, som går igennem det smukke italienske landskab. I løbet af ruten krydser løberne broen til Venedig, hvor man så kan nyde synet af bl.a. Markuspladsen og Canal Grande. En oplevelse som alle løber bør få. 

Maratonløb

4. Antarctic Ice Marathon 

Hvis man har kastet sig over maratonløbet i Reykjavik og dermed har løbet verdens nordligste maratonløb, så er det oplagt også at løbe verdens sydligste maratonløb. Dette løb finder sted ved foden af Ellsworth-bjergene få hundrede mil fra Sydpolen. Her er gennemsnitstemperaturen på       -20 grader, så det kræver altså, at man har trænet grundigt, førend man kan klare dette maraton. 

Dette er ikke et maratonløb, som man deltager i, for at slå ens hurtigste rekord. I stedet bør man blot fokusere på at gennemføre løbet.