gg123

Hvis du elsker at løbe og træne, kender du helt sikkert til det med at være ekstremt udmattet bagefter. Den følelse er der nok ingen som kan lide, især ikke hvis en løbetur er pakket ind i en travl hverdag, hvor der ikke er plads til udmattelse.

 

Det er her at meditation kommer ind. Du vil nemt kunne opnå ro og afslappelse ved at meditere. Det kan være det helt perfekte at gøre efter en lang løbetur. På den måde har du fået ro i dit sind og er klar til at forsætte din dag uden stress.

Få styr på løbeudstyret og kom tættere på en sundere livsstil

Det kan være at du er en af de kvinder som går meget op i træning og løb. Hvis du ikke er, er der mange gode grunde til at blive det. En sundere livsstil er nemlig vejen frem til en gladere krop og et gladere sind. Men det er ikke så nemt som bare at tage løbeskoene på og løbe derudaf. Der er en del som der skal være styr på, inden du rigtig kan komme i gang med at løbe.

 

Her er der tale om de rigtige løbesko, en god sportsbh og selvfølgelig en fed playliste at lytte til imens du løber. Det er alt sammen noget som du hurtigt vil kunne skaffe dig, ved at vælge ud fra hvad der vil fungere bedst for dig – netop fordi det kun er dig, som har helt styr på hvad du har brug for. Alt det er nok det mest basale ved at løbe, men for at opnå en sundere livsstil, kræver det også en del andet.

 

Her skal du nemlig både have en sund, varieret kost samtidigt med at du drikker rigeligt med vand. Når alt det er på plads, er du godt på vej mod et meget sundere liv. Det kan dog sagtens være at det ikke er nok for dig. Her er det, at meditation er en fantastisk mulighed for dig, som mangler ro og afslapning i kroppen efter en god løbetur.

Der er mange fordele ved at meditere

Når du mediterer, er du i ét med dig selv, derfor er det en stille og afslappende aktivitet – præcis det som du kan have brug for, efter at du har haft pulsen oppe med en udmattende løbetur. Derudover kan det også virke afstressende, både fysisk og psykisk, at dyrke meditation i omkring 30 minutter dagligt.

 

Det handler om at du sætter dit fokus på din vejrtrækning, men der findes mange forskellige udgaver af meditation. Nogle stammer fra det gamle Indien, som er blevet brugt i flere tusinder af år, for at skabe ro i sindet og hverdagen. Formålet med at meditere, er derfor at mindske negativitet og finde ro. Derudover handler det også om at blive bedre og bedre til at styre opmærksomheden, og det er nemmest er gøre det ved at fokusere på dit åndedrag.

yoga

Derfor kan det være ekstremt godt at gøre efter en løbetur. På den måde kan du komme ned igen og falde helt til ro. Det er dog ikke den eneste gode fordel ved at meditere, for dem findes der en hel del af. Du forebygger stresstilstand i at opstå, får et stærkt immunforsvar og får mere overskud og tålmodighed. Alt det er præcist noget som kun kan være med til at gøre dine løbeture bedre.

 

Hvis du derfor er interesseret i at lære at meditere, kan du finde hjælp mange forskellige steder. I starten er det bedst at blive guidet igennem det, så du er helt sikker på at du gør det rigtigt. Du vil kunne finde meditationskurser både online og i fitnesscentre. Hvis det ikke er noget for dig, vil du også sagtens kunne finde CD’er og DVD’er med øvelser og guidet meditation. Alt det kan være med til at hjælpe dig i gang med at dyrke meditation. Hvis det lyder som noget for dig, vil du kunne læse mere her, for at få meget mere information omkring meditation og hvordan det hele fungerer.