gg123

Mange kender det måske godt; man vil gerne have det bedste fra begge verdener. En fed træningssession, hvor man opnår et nyt mål i livet, samt sjov og ballade – eller rettere øl. Det kan være svært at kombinere de to ting, men at holde sjov og ballade ud af ens diæt for evigt, kan efterhånden gå hen og blive en anelse kedeligt. Derfor er det vigtigt, at man giver sig selv lov til, at slå sig løs en gang i mellem. Prioriter det sjove i livet med kvalitetsøl, samtidig med at du sørger for at holde dig sund og lykkelig med motion. Så hvordan gør du det?

Læs videre om, hvordan du finder balancen mellem sundhed og hygge.

Sådan finder du balancen mellem sundhed og hygge

Skal man eksempelvis løbe et marathon, så er det klart at man ikke kan drikke en masse øl lige op til den store dag. Prøv derimod at have noget at glæde dig til, når du skal til at løbe marathon. Køb fx et gavekort til ølsmagning til dig og din løbepartner, eller hvem du nu har lyst til at fejre dit nye mål med.

kvindeløb

Ølsmagning bliver fortsat mere og mere populært i Danmark, og flere får øjnene op for den gastronomiske oplevelser, som ligger i selve øllen. Samtidig er det ekstremt hyggeligt og afslappende at drikke øl, og man får altid en hyggelig stund med en god øl. Kombiner hyggen ved øllen, og at du og din partner samtidig lærer noget nyt om hele Danmarks favoritdrik.

Chancen for at du giver op under din optræning til maraton er meget større, hvis du aldrig giver dig selv lov til at slå dig løs. Slå dig derfor løs med lækre kvalitetsøl, og forkæl dig selv på denne måde. Tilmed dig en ølsmagning allerede i dag. Få den store oversigt her.

Andre oplevelsesgaver

Der findes selvfølgelig et hav af oplevelsesgaver, som du kan vælge at forkæle dig, din veninde, din partner osv. med. Disse oplevelsesgaver kunne fx være en cafe tur, en romantisk weekend med kæresten eller en klatreundervisning. Det er dig som bestemmer hvad i skal lave, da du kan se det som en præmie, for det stykke arbejde som du har gjort.

Er du ikke til ølsmagning? Så kan du evt. tage til whiskeysmagning eller romsmagning. Der findes altså et hav af muligheder, og det vigtigste er selvfølgelig, at du bliver 100 % glad.

Forkæl dig selv under selve træningen

folk der jubler i solnedgang

Når man har løbet fx maraton, halvmaraton eller et andet løb, så er det virkelig vigtigt, at man sørger for at forkæle sig selv – dog er det vigtigt at man ikke udelukkende forkæler sig selv efter sin træning, men at man også sørger for at forkæle sig selv under sin træning. Her finder du nogle tips til, hvordan du sørger for at forkæle dig selv under din træning.

Hyg med en film med sundt naturslik, som fx hindbær, mørk chokolade, tørrede tranebær evt. i noget skyr. Dette er en super lækker og sund dessert, som ikke kommer til at forhindre din fysiske præstation på nogen som helst måde. På den måde skal du ikke gå på kompromis med dig selv og dine mål rent sportsligt. Ved at forkæle dig selv, brænder du ikke så let ud.