gg123

Er man glad for at træne, er det klart at man nyder en god løbetur eller en succesfuld omgang træning i det lokale fitnesscenter. Men selvom man er så glad for motion og løb, har man stadigvæk brug for at restituere en gang i mellem. Er der nogen bedre måde at gøre det på end ved at tilbringe en hyggelig aften sammen med sine veninder?

Læs med, og få nogle gode idéer til hvad du skal huske når du holder en hyggelig aften i selskab med dine veninder.

mandler

Ægte film- og seriehygge

Hvad er mere hyggeligt end at mødes en gruppe veninder og se en rigtig god serie eller film sammen? Invitér derfor veninderne hjem til en hyggelig venindeaften, hvor i kan slappe godt af, og nyde, at en sund livsstil også indbyder til hygge og godt samvær.

For at sætte en god serie eller film på, er det en god idé at save en streamingtjeneste, hvor man helt selv kan vælge, hvad man vil se. Prøv for eksempel c more, hvorpå man kan finde rigtig mange forskellige gode og aktuelle film og serier. Der ligger helt sikkert noget på c more, som dine veninder og dig vil elske at kunne hygge med at se sammen.
Det kan være en god idé at overveje hvilken film eller serie der skal sættes på allerede før veninderne dukker op, så hele aftenen ikke går med at vælge det helt perfekte at se. Det skal nok blive en hyggelig aften, når man blot er godt forberedt på hvad der skal foregå!

Hav de rigtige snacks klar

Hvad er en hyggelig filmaften med veninder uden de rigtige snacks? Selvom man lever sundt, har man stadigvæk lyst til at have snacks klar når der virkelig skal hygges igennem! Der findes nemlig også rigtig mange hyggelige og sunde snacks, som man nemt kan lave. Hvorfor ikke give dig i kast med dem? Der er ingen der siger, at det behøves at være enormt besværligt eller irriterende at skulle lave snacks til en hyggelig aften i godt selvskab. Man kommer nemlig også langt med at have nemme og samtidigt sunde snacks, som går rent ind.

I kunne for eksempel også mødes lidt tidligere på eftermiddagen, og så lave dem sammen – eller du kunne bede hver deltager om selv at medbringe en gang sunde snacks, så det bliver lidt som et sammenskudsgilde af lækre snacks! På den måde vil alle til venindeaftenen også kunne få udvidet deres horisont, og måske få prøvet en sund snack, som de ikke har set før. Win-win!

sund-mad

Vær sammen både om hygge og træning

Det gode ved at have skønne veninder, er at man kan være sammen om mange forskellige dele af sit liv. Uanset om det er til træning eller venindehygge, har man nogle at dele både de små og de store oplevelser i livet med. Det vil være hyggeligt både at være hjemme og snakke, og være ude og deltage i et sjovt løb. Det er sådan nogle veninder, man virkelig vil komme til at værdsætte senere i livet, efterhånden som man udvikler sig som person.
Det er derfor en rigtig god idé at være sammen med veninderne både til den hårde træning og til de hyggelige aftener i sofaen foran fjernsynet med en gang sunde snacks på sofabordet.