gg123

Hvis du er i gang med at træne op til et kvindeløb, kan det blive hårdt til tider. Der skal nogle kilometer i benene, og du skal snøre løbeskoene på de grå dage også. Nogle gange kommer træningen til at køre som smurt. Andre dage bliver det en hård kamp. I de perioder, hvor træningen er hård, er det vigtigt, at du forkæler dig selv-

badekar

Spis god og sund mad

En af de måder, hvorpå du kan forkæle dig selv, er ved at få god mad indenbords. Det skal være mad, du godt kan lide, og det skal være mad, der giver dig energi. Du skal altså ikke hoppe med på en ny sundhedstrend, hvis du i bund og grund ikke kan lide maden. Det skal give dig glæde at spise den. Den skal være den ekstra lille forkælelse, der får dig til at give den en ekstra skalle til træning. Der er nemlig ikke noget som at være afsted til hård træning og kunne glæde sig til at komme hjem og spise sin yndlingsaftensmad.

Tag et langt varmt bad

Forkælelse handler også om afslapning og velvære. Det er der mange måder at gøre på. En af dem er et langt og varmt bad. Det giver ro i kroppen, samtidig med at du bliver ren og lækker.

Hvis du skal forkæle dig selv, kan du købe forskellige produkter, du kan pleje dit hår og din krop med. Der er nemlig ikke noget som dejlig blødt hår. Du kan se mere her, hvis du er på udkig efter den perfekte shampoo til dit hår. Derudover findes der også mange muligheder for at pleje din hud. Arganolie er en god kilde til alle former for kropslig pleje.

Venner på gåtur

Gå en lang tur med veninderne 

I hårde træningsperioder er det godt at dyrke dit sociale liv. Det er nemlig overordentlig vigtigt at få grinet med dine venner og veninder. Dette giver nemlig både ny energi og livsglæde ikke mindst. Denne energi kan du bruge til at komme igennem de hårde træningspas.

En lang gåtur og en god snak med venner eller veninderne er en rigtig god ide. Og faktisk en bedre ide, end blot at sidde på en kaffebar. Der sker nemlig noget fantastisk, når du går en tur og betragter menneskerne og naturen omkring dig. Og så er det bare helt fantastisk for kroppen at blive blæst igennem og få sol i kinderne.