gg123

Løb er for mange en befriende måde at få motion på, hvor man både kan klare tankerne og holde formen ved lige samtidig. Det er dog ikke altid, man synes, der lige er tid og overskud til det, når man får børn. Man behøver dog absolut ikke stille løbeskoene på hylden, bare fordi man har fået børn. Læs med herunder og bliv klogere på, hvordan du holder løbeskoene i gang – også selvom du har fået børn.

Pige til løb

Løb med små børn

Mens børnene er helt små, kan man tage dem med på løbeturen i barnevognen – eller klapvognen, når de bliver lidt større. Dette er både sundt for dig og dit barn. I får begge frisk luft, og du får en tiltrængt løbetur med lidt ekstra vægt at skubbe rundt på. Måske kan løbeturen med barnevognen endda kombineres med en af barnets daglige lure. Det er dog væsentligt at have styr på det, man skal bruge, inden man kan komme ud og løbe med sit barn. Læs mere om, hvad man skal bruge til sin baby her.

Når børnene bliver lidt større, kan de selv være aktive på løbeturen og være med på en løbecykel, en almindelig cykel eller et andet transportmiddel, hvor de kan følge med dig, når du løber.

Børn der løber

Løb med større børn

Når børnene bliver så store, at de cykler for stærkt til, at du kan løbe med, kan du begynde at overveje, om de selv skal løbe med, når du skal ud og løbe. Det kræver selvfølgelig, at de kan løbe i et nogenlunde tempo, så du også stadig får noget ud af løbeturen.

En løbetur med børnene er også en hyggelig aktivitet, hvor I alle får luft og motion, og hvor børnene nok også er lidt trætte, når I kommer hjem. Hvis I gerne vil have et mål at arbejde hen imod, findes der flere forskellige løb, hvor børn også kan løbe med.

Hvis børnene på et tidspunkt ikke længere gider at løbe med, er de sandsynligvis også blevet så store, at de sagtens kan passe sig selv derhjemme, mens du tager en tiltrængt løbetur i den skønne danske natur.