gg123

Går du også med en miljøkæmper i maven, som samtidig også gerne vil passe på sig selv? Så er du heldigvis kommet til den rette artikel. Rigtig mange mennesker går nemlig både op i miljøet og sig selv, og ofte går disse to ting hånd i hånd. Derfor får du her i artiklen nogle eksempler på nogle muligheder til, hvordan du kan passe godt på dig selv og godt på miljøet samtidig – for eksempel med et plankebord i genbrugstræ.

sminke

Plankebord i genbrugstræ

Kan du også rigtig godt lide at dit hjem ser pænt og præsentabelt ud? Men vil du ikke gå på kompromis med naturen? Så skal du da klart investere i et lækkert plankebord i genbrugstræ. På den måde kan du nemlig få et smukt og lækkert plankebord, som samtidig er bedre for miljøet, fordi det er lavet af netop genbrugstræ. Du kan faktisk også passe godt på dig selv og på dine børns fremtid, hvis du vælger et plankebord i genbrugstræ, da et plankebord i genbrugstræ er bedre for planeten, end hvis du valgte et plankebord, som ikke er lavet af genbrugstræ. Samtidig kan du faktisk også imponere dine kommende gæster med et plankebord i genbrugstræ, da det både ser helt fantastisk ud, og du kan blære dig lidt med, at plankebordet er lavet af genbrugstræ. Det at passe på miljøet er nemlig en stor trend i øjeblikket, som du klart skal på bølgen med også.

Produkter uden kemikalier og farlige stoffer

En anden måde du kan passe godt på dig selv og på miljøet er, at du vælger produkter til dine omgivelser og til din hud uden de farlige kemikalier og stoffer, der nogle gange kan være i diverse skønhedsprodukter og møbler. Igen er et plankebord i genbrugstræ en god mulighed her, da du her undgår disse skadelige ting. Men det kan også sagtens være, at du undgår at købe produkter til dit hår, dit ansigt og din krop uden kemikalier, så du ikke får disse skadelige ting ind i kroppen, og du samtidig ikke slipper disse skadelige ting ud i naturen. Her kan det for eksempel være en god ide at overveje, hvor meget sæbe du egentlig behøver, da sæbe ikke er særligt godt for naturen og miljøet generelt.

økologisk mad

Vælg økologisk

En anden måde du kan passe godt på dig selv og på miljøet (som ikke er produkter uden kemikalier og et plankebord i genbrugstræ) er selvfølgelig, at du vælger økologiske varer, når du kan. Dette skyldes, at varer der er dyrket økologisk ikke er med til at sende de farlige stoffer, der bruges i ikke-økologisk landbrug ud i naturen. Det er nemlig også en form for kemikalier, som både bliver indtaget af dig, når du spiser den ikke-økologiske mad, og det kommer ud i naturen, når landmanden benytter gødningen og så videre, som ikke er økologisk.

Altså kan du både vælge et lækkert plankebord i genbrugstræ og undgå de farlige stoffer i produkter og i din mad, hvis du gerne vil passe godt på dig selv og på miljøet.