gg123

Motion kan ofte give den ekstra omgang overskud, der er nødvendig i hverdagen. Når man har børn, har man især brug for alt det overskud, man kan få. Det er desværre også der, det kan være svært at finde tid til en løbetur, når der er tusind andre ting, der presser på. Ikke desto mindre er det stadig utrolig vigtigt, at man fortsætter med motionen. Her i artiklen kan du læse om, hvordan du lettere kan finde tid når du har børn – små som store. 

Mor_og_Barn

Tag din baby med

En løsning der bliver brugt af rigtig mange mødre, er løbebarnevognen. På den måde kan du have din baby med ud på løbeturen. Og du slår to fluer med et smæk, da du forhåbentlig også kan få lullet dit barn klar til middagsluren på den måde. Det er derfor både en tidsbesparende og let løsning. Det kræver dog at du har adgang til at løbe på veje og stier, der ikke er alt for ujævne. 

Når du løber med dit barn, så husk at babyen ikke er lige så aktiv som du. Det er derfor vigtigt at klæde ham eller hende på til vejret. Dette kan du f.eks. gøre med en køredragt fra Mamamilla

Løb sammen med dit barn

Når barnet bliver større, kan du selvsagt ikke have det med i barnevognen længere. Dette betyder dog ikke, at du skal lade din guldklump være derhjemme. Tag i stedet dit barn for noget mor-barn kvalitetstid. Det er nok usandsynligt at barnet kan følge med dig i løb, så giv i stedet dit en cykel eller et løbehjul som det kan køre på ved siden af. På den måde får I begge motion og kan holde stort set samme tempo.

Baby

Løb i forbindelse med arbejdet

Hvis du gerne vil løbe alene, kan du lægge løbetiden mens barnet er i institution. Hvis du har arbejde i denne tid, kan du tage løbeturen i forlængelse af arbejdet. Løb f.eks. enten til eller fra arbejdet. Hvis du bor for langt væk, kan du evt. køre noget af vejen og så parkere et godt stykke fra din arbejdsplads.