gg123

Der er nærmest intet bedre end en frisk løbetur og følelsen af at have brugt kroppen aktivt. Hvad enten det er på løbebåndet eller ude i naturen, er det bare helt fantastisk at mærke sin krop være i gang og mærke, at man er i live. 

Ikke desto mindre er det alligevel ikke alle, der er lige vilde med svedlooket, og det er da også forståeligt. Især ikke hvis man nødigt vil ødelægge den tunge makeup, der i forvejen dækker de værste uskønheder. Sved er ganske naturligt, og heldigvis kun er et tegn på at du er i gang med at holde dig sund. Dog kan kroppens svedproduktion kulminere med ønsket om stadig at kunne se godt ud på løbeturen eller i træningscenteret. 

Her kan du se, hvordan du kan se godt ud – også selvom du dyrker meget motion!

Løbesko

Træn med det naturlige look

Mange ved ikke, hvorvidt man må eller kan løbe med makeup. Er det egentligt sundt for huden? At løbe og træne med makeup kan nemlig ofte være problematisk. Med sveden udskiller kroppen affaldsstoffer. Netop derfor er det helt essentielt, at man benytter en naturlig makeup, hvorfra huden kan ånde ud gennem. 

Her er en bb-cream et must-have produkt. Perfekt til når man vil forenkle sin makeup rutine og gøre denne mere naturlig og light. Cremen fungerer nemlig som en dagcreme – ovenikøbet med solbeskyttelse til sommerløbeturene – og har effekt som en foundation. Smart! Den giver det helt komplette naturlige look – perfekt til løbeturen. Find den bb-cream der passer til din skintone her.  

bb cream makeup

Den lette løbetur

Selvom det nogle dage kan knibe med motivationen, er der ingen bedre følelse end en løbetur efter arbejde. Dén løbetur man har gået og tænkt på hele dagen på kontoret. Løbeturen, der i sig selv fungerer afstressende, er rent velvære efter en lang dag på job. Her slipper man alle dagligdagens bekymringer og koncentrerer sig bare om… ja at løbe. Selvom det kan være svært at motivere sig selv til at trække i løbeskoene, gør det underværker, når man endelig er kommet afsted! Af selv samme grund er det uvurderligt, at man kan overstå dagens aktivitet uden at skulle fjerne makeup eller gøre det helt store ved ansigtet først. Netop det kan man, når man benytter naturlige og åndbare makeup produkter. Så er det eneste tilbage at skulle bekymre sig om bare at trække i løbetøjet. 1,2,3 – afsted! Det er simpelthen så lækkert!