gg123

Sommetider kan man godt gå lidt i stå i et forhold, når det kommer til at vedligeholde den gode og regelmæssige sex – især hvis forholdet begynder at have nogle år på bagen. Det er meget normalt, men der findes altså metoder til at få skubbet sexlivet i gang igen. Man kan fx se porno gratis med ét klik, og håbe på en fornyet spænding.

Start med motivationen

Er du nået til et punkt i dit liv, hvor der skal ske en ændring, en forvandling? Det er allerede et godt udgangspunkt, hvis du tænker disse tanker. For at man aktivt kan foretage sig en livsstilsændring, kræver det, at motivationen er 100 procent til stede. Det er i dit hoved, at processen starter, og dernæst følger kroppen med. Man kan fx starte med at lægge en plan: hvad skal omlægges, hvornår er man i mål, og hvad er realistisk at implementere i sin ellers fyldte hverdag? Det er vigtigt at man ikke sætter sit ambitionsniveau for højt i første omgang, for det kan blot føre skuffelser med sig, hvis man ikke gennemfører. Og skuffelser og frustrationer er nemlig faktorer, der er med til at nedsætte gejsten. Nøglen til en livsstilsændring er succesoplevelser, og disse vil man i højere grad få, hvis man starter i det små. Dét at gennemføre bringer dig i en tilstand af lykke, idet at dopamin bliver udskilt i hjernen og giver et boost og især den altafgørende drivkraft.

løb

Fra tanke til handling

Den gode intention kan du krydse af, men nu handler det bare om at starte blidt ud. For mange mennesker, betyder det meget, hvor man dyrker motion henne. Det kan være væsentligt for motivationen, om man løber en tur på løbebåndet i fitness, eller om man løber i den nærmeste skov eller andet naturskønt område samt om man løber alene eller deler turen med andre. Det er godt at lave en god og håndgribelig rute, som man altid kan gøre længere i takt med en forhåbentlig bedre kondition, og dernæst kommer musikken, for den skal man ikke glemme. Der er ikke noget, der kan give gejst, som et godt track kan. Når man nu løber i offentligheden, er det betydningsfuldt for de fleste, at man kan se lidt præsentabel ud samtidig med at der svedes og pustes, så et godt og behageligt sæt løbetøj er værd at investere i. Nu er alle forudsætningerne for en god start med motion krydset af, så det er bare med at binde løbeskoene og give den gas.