gg123

Det kan være svært at komme i gang med at ændre i din livsstil. Det kræver en masse motivation, som du selv skal kunne finde frem. Heldigvis findes der mange løsninger, som kan hjælpe dig med at danne dig nogle sunde vaner, som vil give dig mere overskud i hverdagen. Det er vigtigt at huske på det endelige mål. Med mere overskud i hverdagen, vil du have langt større kvalitetstid med familien og mere overskud til at skabe resultater på arbejdet. Det er disse mål, som du skal huske på, når motivationen svigter under ændringen af livsstilen. 

Madplaner

 

Kom i gang med træningen 

Første skridt er at skabe nogle gode træningsvaner. Det kan være, du skal i gang med løbetræning. Her er det en god idé at starte med små distancer i et langsomt tempo. Måske skal du starte med at gå og løbe på skift i en bestemt distance. Efterhånden som du får trænet en del gange, kan du begynde kun at løbe og presse dig selv i tempo og distance. Det kan også være, at du skal i gang med et Fullbody Program. Med dette program, vil du for hver træningsgang få trænet hele kroppen. Her er der altså fokus på de basale øvelser såsom squat, lunges og chinups. Men selvom der er tale om basale øvelser, som du nok kender til i forvejen, er de stadigvæk utrolig effektive. For at få en god vane med træningen, er det vigtigt at fastlægge nogle tidspunkter på ugen, hvor træningen er implementeret i hverdagen. På den måde risikerer du ikke, at du pludselig får travlt og ikke når træningen. Netop fordi den nedprioriteres til fordel for andre hverdagspligter.

Lav madplaner for ugen, så der ikke opstår overspringshandlinger og impulskøb

Kosten er også en stor del af livsstilsændringen, og her er madplaner et godt skridt imod gode kostvaner. Ved at sætte dig ned søndag aften og lave madplaner for den kommende uge, er du sikker på, hvad du skal købe ind til ugens madlavning. Det medvirker også til, at du kan være mere kreativ på forhånd. Du skal ikke stå og være kreativ foran køleboksen en sen eftermiddag, men kan til gengæld søge efter lækre opskrifter til hele ugen og i ro finde frem til nogle lækre og sunde retter. Dertil kan du også handle ind få gange i ugen i stedet for at handle ind til aftensmad på dagen.

CRO

Skab bedre resultater på arbejdet med større overskud

En livsstilændring kan medvirke til langt større overskud, som du kan tage med dig på arbejdspladsen. Måske er virksomheden gået lidt i stå og trænger til en opgradering. Med fornyet overskud har du tid til at udvikle virksomheden til det bedre. Det kan du blandt andet gøre med CRO. Det er nemlig en måde at få hjælp til din virksomheds hjemmeside på. CRO hjælper f.eks. med at få flere af dine besøgende på din hjemmeside til at kontakte dig eller handle på andre måder via hjemmesiden. Det er sådanne udviklinger og forbedringer, som du vil have overskud til at foretage, hvis du har styr på livsstilen.