gg123

Har du plantet dit æbletræ endnu? Hvis nej, så se at komme i gang. Når sommeren er ved at komme frem, så er det også der man gerne vil begynde at komme i form, så man kan skinne lige så meget som sit æbletræ! Så hvis du mangler begge, så er det jo bare med at få fingrene på gled og komme ind i rutinen! Begge kan være svære, men det skal det også være. På den måde, kan du være endnu mere stolt af dit selv, når du gennemføre dem! Alt der er noget værd, har kostet noget! Det har været hårdt arbejde! Som det gamle ordsprog siger, du må lide, før du kan nyde. Det gælder alle steder og det gælder også her! Så kom i form ved for eksempel at begynde at løbe og få plantet det træ. Sommeren er lige rundt om hjørnet, hvis den ikke allerede er her!

Plant dit æbletræ og få dine æbler!

Et æbletræ kan være en længere proces. Det første man skal gøre, er at finde plads til det. Man skal jo have en have, som er stor nok til at kunne indeholde sådan et æbletræ. Det er jo et helt træ vi snakker om, det kræver plads. Bagefter skal man vælge den helt rette placering til træet, i forhold til hvad ellers der er i haven. Hvis nu du har andre planter eller andet, så skal du sørge for at æbletræet ikke står i vejen for dette. Æbletræet skaber skygge, så den må ikke skygge for planter, som skal bruge solens stråler. Det ville være ærgerligt.

æbler

Når man så har valgt det helt rigtige sted til træet i sin have, så skal man ud og finde træet. Helst gerne til en god pris. Her må man lige en tur på sin computer, hvis man ikke allerede kender et godt sted. Det er ikke for svært at finde gode priser og gode handlere. Internettet er trods alt et stort sted, hvor alle kan finde det de leder efter. Så du burde også kunne finde dit æbletræ!

Så kommer vi til det sidste fase, nu efter du har købt det du skal plante. Det er selve plante processen. Hvis du ikke ved meget om at plante ting, så burde du nok også lige tage en hurtig tur på internettet og søge efter vejledning. Der kan være mange nyttige ting at læse her, også til efter træet er vokset ud. Det skal nemlig vedligeholdes og plejes. Æblerne skal også tages op fra jorden ofte.

Fornuftige ting at gøre, mens du venter

Nu kommer du til den kedelige proces: ventetiden! Der skal ikke gøres mere i en lang periode. Men det er så nu, du kan begynde at arbejde på dig selv! Du kan træne og du kan løbe. Dit mål ville være at komme i form inden sommeren, så du kan se lige så godt ud som dit æbletræ! Hvis du er kvinde, kan du jo også udfordre dig selv lidt mere. Du kan nemlig træne og være med i kvindeløb. Disse løb kan være hårde, så du skal sørge for at være i rigtig god form, hvis du skal være med. Og det er klart anbefalet, da de fungerer så god motivation for at få dig ud og løbe!

Nye løbesteder

Mens du venter, er du måske også begyndt at syntes, at de gamle løberuter er blevet lidt kedelige. Måske er det blevet for kedeligt at kigge ud i en have, uden et æbletræ? Så kunne du tage du tage ud og rejse lidt. Det kan man i hvert fald gøre nemt, ved at søge på de billigste afbudsrejser online.