gg123

Har du længe brugt den undskyldning, at man ikke kan se godt ud, mens man løber, til at undgå løbeturen? Eller måske du løber en del, men savner at føle dig brandlækker, mens du er på tur? Så læs med her. Der er nemlig ingen grund til at gå på kompromis med dit udseende, når du skal ud og løbe. 

Mange føler sig måske grimme, mens de er ude at løbe, men dette er der absolut ingen grund til. Det klæder de fleste med lidt røde kinder og sved på panden. Derudover er løb så sundt for dig, at det i længden vil gøre dig smukkere. Du behøver dog ikke vente på skønheden – få tips til at være smuk på løbeturen her!

Neglelak

Det rette outfit

Det altafgørende for at du føler dig smuk og skøn, når du er på løbetur, er, at du har det rette løbetøj på. Vælg noget løbetøj, som sidder smukt om dine lemmer. Tænk også gerne over, hvilke farver der klæder dig, og køb dig noget løbetøj, som har disse farver. 

Der er med løbetøj mulighed for at se enormt lækker ud. Dette skyldes, at tøjet er skabt til at sidde godt om din krop. Derudover er det ofte stramt tøj, som vil fremhæve dine former. 

Kvinde fitness

Løbevenlig makeup og neglelak

Hvis du er typen, som føler dig smukkest, når du har makeup på, er der også mulighed for at gøre dette, selvom du er ude og løbe. Investér i noget god, vandfast makeup, som bliver siddende på trods af din sveden. 

Du kan også pynte dine negle med en fin neglelak. Hvis du løber meget, bør du overveje Gellack som neglelak. Gellack er neglelak, som kræver UV-lys eller LED-lys for at hærde. Det er neglelak, som holder i op til 14 dage, så det er en holdbar lak til neglene, hvilket er ideelt for dig, som løber meget. 

Med Gellack på neglene kan du tage ud og løbe så snart, du har hærdet lakken med LED- eller UV-lys. Du behøver altså ikke frygte for at få hakker i neglelakken, fordi lakken ikke er helt tør.