gg123

Det er befriende at løbe. De fleste kvinder bruger løb som en sund motionsform, men for nogle handler løb om mere end bare motion. Det bliver et fristed, hvor man kan få en pause fra hverdagens stress og jag. Mange kvinder tyr til løbeskoene, når hverdagen driller og parforholdet knaser. Det giver luft til hovedet, og skubber negative tanker lidt på afstand. Løb kan være den rene terapi. Dog er det ikke altid tilstrækkeligt, hvis man er røget ind i en ond spiral på hjemmefronten.

Selvom løb bidrager positivt på adskillelige områder, kan man som bekendt ikke altid løbe fra problemerne. Et ulykkeligt eller konfliktfyldt parforhold kan forsage en stresslignende tilstand i kroppen, der er svær at få bugt med uanset, hvor sund en livsstil man fører. Der kan komme et punkt, hvor parterapi kan være den eneste rigtige løsning og heldigvis er der god hjælp at hente for de fleste. Ligesom løbeturen, kan parterapi nemlig være med til at rydde ud i de negative tanker, og give et mere klart og afbalanceret overblik over de problemstillinger der kan fylde i et parforhold.  For kvinder bosat i og omkring hovedstaden er parterapi i Roskilde et oplagt valg, men også i provinsen er der mange gode muligheder for at få sit parforhold gået efter i sømmene.

Sov godt og løb bedre

Motion er ofte den hyppigste grund til at kvinder trækker i løbetøjet, men som nævnt kan det også være på baggrund af mere problematiske årsager. Når man lever et travlt og hektisk liv, kan problemer i parforholdet hurtigt vokse sig store og uoverskuelige. Noget der faktisk kan øge trangen til at komme ud at løbe, og som kan lindre stress i dagligdagens trummerum. Dog er der et problem, som kan dræbe lysten til at løbe for de fleste – nemlig dårlig nattesøvn. Når man sover dårligt om natten, kan glæden og overskuddet i hverdagen komme under pres, ligesom det slider på parforholdet.

Det kan mærkes på hele familiens energi og trivsel, hvis nogen i husstanden mangler nattesøvn. Og især ved søvnmangel kan motivationen til at tage den sædvanlige løbetur være svær at finde frem. Selvom løb kan have en afspændende effekt, skal der nogle gange sættes ind på andre områder også. Rigtig mange skærer nemlig tænder om natten, og det er et problem som løb ikke kan kurere alene. Spændinger, hovedpine og smerter i tænderne er en hindring for både fysisk velvære, et harmonisk parforhold og ikke mindst familieliv. Mange kvinder tager kampen op mod dårlig nattesøvn, ved at bruge en hård bideskinne om natten og det er noget, der har positiv effekt – både i hverdagen, parforholdet og på løbeturen.

Boost din livsglæde

Din ydeevne bliver forbedret, og du ser mere lyst på fremtiden når du ikke døjer med træthed og skavanker. Ligesom det kan være en god idé at pleje sit forhold med parterapi, kan god nats søvn booste din livsglæde og fylde dig med energi. Så er der ingen undskyldninger for, ikke at snøre løbeskoene og komme ud og give den gas! Hvad venter du på?