gg123

Løb er en god form for motion. Du får brugt hele kroppen, og får en masse ekstra energi. Løb kan både være en kort distance, men det kan også nemt være en længere distance. Det kan være svært at komme i gang med løb, og der er nogle ting, man skal have styr på. Derudover kan det være en stor motivation at dokumentere din løberejse. Se mere lige her!

ryg

Kom godt i gange med løb 

Der er mange ting der kan gå galt når man begynder at løbe. Selvom løb er rigtig godt for os, så er det også en meget krævende sport for kroppen. Det tager på kroppen, og det er derfor super vigtigt at passe på sin krop. 

Træn din krop op til løb 

Det er en god ide at træne sin krop op. På den måde undgår man skader mest muligt. Det er derfor en god ide, at man lader det tage den tid, det tager. Løb skal jo helst være en god og dejlig oplevelse, og noget som man kan vedligeholde i flere år. Der findes flere forskellige træningsprogrammer, hvor man kan få inspiration til, hvordan man får den bedste start. 

Få gode vaner i hverdagen, som hjælper dig 

Hverdagen kan også hjælpe til, at du får en bedre løbestil. Det er vigtigt man har en god holdning. Har man ikke en god holdning, så vil man få ondt i ryggen, og vil derfor højst sandsynligt vælge løb fra. Det er derfor super vigtigt at have en god holdning. Her kan man med fordel vælge holdningskorrigerende tøj, som vil hjælpe din ryg med den helt rigtige holdning. 

Hold dit løb ved lige 

For nogen kan det være svært at holde løb ved lige. Nogen har en overgang, hvor de slet ikke får løbet. Dette er ærgerligt, da man vil få tabt alt det man lige har bygget op. Det er derfor super vigtigt at holde det ved lige. 

blog

Dokumentere dit løb 

En god motivationsfaktor er at dokumentere ens løb. Dette kan være igennem diverse løbeapps eller et blogindlæg. Det ses at flere opretter en blog, for at inspirere andre til at løbe. Det er samtidig også en god motivation for en selv.

Hvis man gerne vil presse en selv, så kan løbeapps være vejen frem. Her kan man tracke ens løb, og se hvor hurtigt man er. Det kan være en god måde hele tiden at følge med i ens udvikling på.