gg123

Du har måske set, hvor glad dine kvindelige venner er på de sociale medier, når de har været ude og løbe kvindeløb? Hvis du kan nikke genkendende til det, er du ikke alene. Det er nemlig både sjovt og en stor oplevelse at løbe et kvindeløb. 

Hvis du så alligevel er en smule tilbageholdende omkring at melde dig til, er det helt forståeligt. Hvis du aldrig har løbet før, kræver det nemlig en smule forberedelse. Det værste udfald ville nemlig være at få lavet en skade på sig selv i processen. Herunder kan du læse mere om, hvordan du forbereder dig på dit første kvindeløb.

Glad hund

Kvindeløb handler om fællesskab

Hvis man skærer helt ind til benet, så handler kvindeløb allermest om fællesskab. Det handler om at gøre noget sammen uden de hurtige mænd. Kvinderne ville have deres eget løb, hvor det ikke handlede om at imponere mændene, men hvor det handler om at stå sammen med andre kvinder og have en fed oplevelse.

Dette er klart til din fordel. 

Når du tager afsted første gang til et kvindeløb, vil du nemlig opleve en kæmpe opbakning fra de andre kvinder. Der er ikke nogen, der ønsker noget andet, end at du skal have en fantastisk oplevelse. Under selve løbet vil der være masser af tilskuere, der hepper dig igennem. Og efter løbet er der tid til at slappe af og hygge med dine veninder. Alt i alt en dejlig oplevelse.

Find en firbenet træningsmakker

Træning op til dit første løb kan være hårdt. Derfor er det en god ide at finde en træningsmakker. Det skal dog ikke være en hvilken som helst træningsmakker. En hund er altid glad for at komme med i skoven og er derfor en fremragende træningsmakker. Det kræver dog, at du har det rigtige udstyr, så du kan holde styr på hunden. Derudover skal der naturligvis også være en gave til hunden, eksempelvis en lækker godbid, når I er færdige med træningen. En godbid fungerer på samme måde for dig, som en godbid fungerer for din hund. Det er hamrende motiverende.

Hvis du ikke har en hund, men derimod en kat, så kan den også hjælpe dig med din træning. Samvær med husdyr gør nemlig noget godt for kroppen og sjælen. Med Beonebreed kan dig og din kat få mange gode stunder med hinanden. Beonebreed indbyder nemlig til leg og kreativitet.

Makeup på bord

Kvindeløb er en stor oplevelse

Udover selve oplevelsen med alle de andre kvinder, så gemmer der sig også andre overraskelser til kvindeløbet. Det er nemlig nærmest som at være på en lille festivalplads. Der er derfor mange forskellige smagsprøver og stande, der vil give dig et indblik i, hvad deres produkt kan. Det kunne for eksempel være en makeup-stand som https://www.chekos.dk, der gav dig mulighed for at afprøve deres produkter. Du kunne muligvis nå at blive helt tosset med det.

Kvindeløb er altså meget mere, end blot en løbetur. Det er samvær, overraskelser og starten på et nyt og sundere liv. Og hvem kunne ikke tænke sig netop det?