gg123

Vejret er ved at blive koldere, og de fleste mister gradvist deres motivation til løbe- eller træningsturen om efteråret. Lad ikke dette stoppe dig i år. Læs med og få nogle gode ideer til, hvordan du kan snyde den kedelige, nedadgående efterårsmotivation, og find i stedet løbeglæden frem hele vinteren igennem.

Kvinde springer

Nyt løbe- eller træningstøj

Noget af det bedste til at give ny løbemotivation er nyt løbe- eller træningstøj. Det tøj, vi bærer, har nemlig en effekt på vores præstationer, adfærd og humør. Vi bliver faktisk gladere og mere motiverede af at have nyt og lækkert tøj på. Så hvorfor ikke overføre det til træningsverden og finde noget spændende løbetøj, der kan give dig ny energi i benene. Grunden til dette er, at vi føler os bedre tilpasse og mere tiltrækkende, når vi har lækkert nyt tøj på, frem for det brugte, hullede tøj, der allerede er i skabet. 

Dog kan træningstøj ofte være i den dyre ende. Derfor er efteråret med Black Friday et rigtig godt tidspunkt til at købe nyt træningstøj. Måske er dit gamle tøj for koldt eller alt for brugt? Så køb noget lækkert varmt træningstøj til den kommende vinters løbeture og gør brug af rabatten under det famøse Black Friday. På hjemmesiden her kan du finde massere af spændende tilbud under Black Friday

Trail løb

Gør det til en oplevelse

En anden god måde at skabe ny løbe- eller træningsglæde er ved at gøre træningen til en oplevelse. Prøv for eksempel at sætte din yndlingsmusik i ørerne eller høre en god og spændende lydbog. En lydbog med massere af spænding er ideel, da den får din adrenalin til at pumpe og får dig lyst til at tage en ekstra løbetur, blot så du kan høre, hvad der sker om lidt i historien. 

Hvis du er mere til det naturlige element ved løbetræning og foretrækker at løbe i naturen uden distraktioner, kan det at gøre løbeturen til en udflugt måske være løsningen for dig. Hvis du foretrækker at løbe alene, kan du måske lokke din partner til at have madlavningsudstyr lavet til naturen klar. Så kan din partner have et bål og vand klar til dig, når du (efter din lange løbetur selvfølgelig) ankommer til bålpladsen. Derefter kan I lave noget lækkert mad over bålet og nyde naturen sammen. Det er i hvert fald en hyggelig måde at afslutte løbeturen på. 

Hvis du synes, det er lidt for koldt at lave bål i naturen efter din løbetur, kan du overveje at investere i en rygeovn i stedet. Så kan din partner for eksempel i stedet have rygeovnen i gang under din løbetur, så du kan nyde smagen af røget mad inde i varmen i stedet.