gg123

Tiden, hvor man går fra at være elev på et gymnasium, til at få huen på hovedet og blive voksen, er en fantastisk tid. Det er en tid, der byder på studenterkørsel, store festgilder og gaver fra nær og fjern. Men det er ikke altid at disse gaver til studenter er lige gode; hvem har i virkeligheden brug for endnu en ”hoptimist” med en studenterhue på?

Nej, for at gøre den unge students tid endnu mere mindeværdig, bør du give en gave, der skiller sig ud. Og sådan en gave kunne meget vel være en gave, hvor man får pulsen lidt op. 

klatretur-gave

Oplevelser er blevet populære

Hvis du – ligesom så mange andre – har svært ved at finde på en god gave til studenten, kan du begynde at tænke i oplevelser frem for fysiske ting. Ved at give en oplevelse i gave, sikrer du dig, at det er en gave, der skiller sig ud. Og så styrker du også samtidig båndet mellem dig og studenten.

Det kunne være noget så simpelt som billet til biografen eller et gavekort til en restaurant. Måske endda et flødebollekursus? Men du kan også give noget ud over det sædvanlige: Hvad med en oplevelse, hvor du og studenten får sved på panden og bliver udfordret lidt?

Fysisk aktivitet skaber sammenhold

Du kunne for eksempel giver studenten en dag, hvor I konkurrerer på tennisbanen, bestiger en klatrevæg eller render rundt med laservåben og skyder fjender i mørk hal. Eller måske kunne du gå så vidt som at give et startnummer til et halvmaraton, som I kan træne op til sammen? Der er mange gode muligheder for at lave fysiske aktiviteter sammen. Og det er ikke kun morskab, I vil få ud af sådan en oplevelse.

Forskningen har nemlig også vist, at fysisk aktivitet styrker de sociale bånd mellem mennesker. Der er et eller andet over den der følelse med at overkomme en udfordring sammen. På den måde vil din gave ikke gå i glemmebogen lige med det samme.

studentergave

Studentergaven er noget specielt

Studentergaven er én af de vigtigste gaver, du kommer til at give i dit liv. Du giver nemlig gaven til en person, som står ved en skillevej i livet. Studenten skal inden længe blive ”voksen”, og dermed skal han/hun pludselig forholde sig til de mange begreber såsom ”arbejde”, ”egen lejlighed” og ”rengøring”.

Hvis studenten ikke ligefrem er typen, der sætter pris på en god løbetur, kan det alligevel være, du skal tænke i lidt mere materielle baner. Men derfor bør du stadig fokusere på, at gaven skal være mindeværdig, personlig og – vigtigst af alt – nyttig. Du kan være med til at sætte dit præg på den unge voksens nye liv! 

Giv en god start på voksenlivet

Studenten skal snart flyve fra reden og skabe sig sin egen tilværelse i sin egen nye lejlighed. Det betyder, at en masse nye behov pludselig opstår. De skal investere i nye møbler, bestik, lagener, køkkenredskaber, toiletbørster, lamper og al mulig udsmykning

Det kan hurtigt blive overvældende for den nyudklækkede voksne person – men det er her, din gave kan blive studentens redning! Du kan nemlig give de mest essentielle ting i gave. Tag din unge student under armen og drag sammen afsted til en forretning som Sinnerup. Her kan du være den store guide, der viser, hvilke ting der virkeligt er nødvendige, og hvilke ting studenten sagtens kan vente med at købe.