gg123

Når du er klikket ind her på siden, er du stensikkert enten vild med løb eller påtænker at komme i gang med at løbe en masse løbeture. Det kan ind imellem være svært at hive sig selv op fra sofaen og kommer afsted på en løbetur, men det er det hele værd, når du kommer hjem. Du kan dog gøre din løbetur lettere ved at vælge disse tre gode hjælpemidler til løbeturen. 

Løbkvinde_loeber

Det rigtige tøj

Det er ingen hemmelighed, at det helt rigtige løbetøj kan gøre rigtigt meget positivt for din løbetur. Det er derfor vigtigt at investere i kvalitetsløbetøj, så du kan få en god oplevelse, hver gang du er ude at løbe. Vælg gerne det tætsiddende løbetøj, så du ikke irriteres over løsthængende og flagrende stof. Der er ikke noget værre, end når du undervejs på løbeturen skal hive op i dine løbebukser, fordi de falder ned. Det er også super irriterende, når løbetoppen kryber op midt på maven midt i løbeturen.

Det tager både energi og sænker din fart, når du skal rette på tøjet undervejs. Vælg derfor noget ordentligt løbetøj, som du føler dig komfortabel i, og som sidder, som det skal under løbeturen.

Løbeapps

Der findes rigtigt mange løbeapps, og fælles for dem alle er, at de motiverer dig til at blive ved, til at løbe stærkere og til at løbe længere. Prøv et par forskellige løbeapps, før du beslutter dig for, hvilken en der passer bedst til dig.

Ikke nok med at løbeapps er en god motivation både før, under og efter løbeturen. De holder også øje med, hvor langt du har løbet, hvor hurtigt du løber, hvor meget du forbrænder, og om du har løbet op eller ned ad bakke. Det er en super god måde at holde øje med dine egne fremskridt på, fordi du fra gang til gang kan se, om du løber lidt hurtigere, eller om du har løbet en smule længere.

Hund

Smartkey til din hund

Kender du det, at du altid skal finde et gemmested til nøglen, når du skal ud at løbe? Eller plejere du at have nøglen med på løbeturen? Så er der råd for det. 

Hvis du har en hund, skal du endelig tage den med ud på løbeturen. Den får super god motion ud af det, og den kan være med til at få dig til at holde hastigheden i dit løb. Desuden kan den faktisk bruges ganske praktisk. Man kan nemlig en smartkey til sin hund, og denne smartkey sættes på hundens halsbånd. Herefter behøver du ikke medbringe en nøgle, når du skal ud at løbe, for hundens smartkey låser døren op automatisk, når du skal ud og ind. 

Så er det helt slut med at mærke nøglebundtet rasle i inderlommen, eller – endnu værre – løbe med nøglerne i hånden. Med en smartkey kan du bare lade døren smække og lade nøglen klare resten. Samtidig sikrer du, at din hund får dejlig motion, luft og aktivitet for fuldt drøn.