gg123

Det må være fremtiden. At have et såkaldt smart hjem, hvor rigtige mange funktioner i hjemme kan styres via et system som zensehome. Med en Zensehome controller kan du komme til at styre rigtig mange dele af elektronikken i dit hjem og opnå så mange store fordel.

Zensehome er en dansk løsning

Der findes en lang række løsninger til dig, der ønsker et Smart home. En af disse er Zensehome, der er en god dansk mulighed. Der er i princippet tale om et lyspanel, der kan styre en lang række funktioner i dit hjem. Det er lige fra lyddæmpning, alarm, styring af en række apps, stemmestyring og en lang integration med øvrige funktioner. Zensehome passer perfekt til nybyg og til steder, der bliver renoveret. Men er også are generelt en super lækker løsning.

Roskilde IT kan hjælpe dig

Hos Roskilde IT kan du hjælpe dig med evt. a få lavet dit hjem smart via blandt andet Zensehome. Det er en virksomhed, der blev dannet i 2009, og som har haft store og små kunder af alle mulige slags. Det er alt fra systemadministrator til søgemaskineoptimering, som de kan klare hos Roskilde IT. En godt bred IT-virksomhed.

Zenseholm er så meget

Du får så mange muligheder med at vælge Zenseholm. Først og fremmest får du en lettere hverdag og en smartere bolig. Det omfatter en lang række ting i de komplette styringsystem. Eksempelvis kan du bruge den indbyggede alarmfunktion, der fungerer via bevægelsessensorerne, men du kan også udnytte den stemmestyring, der kan styre alt lyset i dit hjem og så kan du især opbygge og skræddersyet lysscenarier, der passer ind i jeres hverdag og undgå en lang række små udfordringer i hverdagen.

Øger din boligs værdi

Ved at få installeret Zenseholm opnår du også den store fordel, at din bolig kommer til at stige i værdi. Systemet vil nemlig kunne bruges i hele boligens levetid, og det kan benyttes af fremtidige købere på en let og brugervenlig måde.

Kører via brugervenlige apps

En af de helt store fordele ved systemet er at det er så let og tilgængeligt at styre via apps. Den styrende app er ekstrem brugervenlig, og bygget så den er intuitiv at navigere rundt i. Alle kan forstå funktionerne i app’en. Alle kan betjen Zenseholm, og alle i familien får stort udbyttet af Zenseholm i hverdagen.