gg123

De fleste lever i en travl hverdag sammensat af arbejde, familie og hobbyer. Noget man kan kalde den perfekte hverdag, der er nemlig noget specielt ved at komme hjem efter en arbejdsdag, dyrke motion og derefter nyde en stille og afslappende aften, hundrede procent velfortjent. I sådan en hverdag kan der også være plads til en hund, faktisk er en bichonfrisé, et godt match til den perfekte travle familie.

Find din bedste ven

De fleste elsker hunde, der er en grund til at de er menneskets bedste ven. Derfor har de fleste boligejere og lejlighedsejere også en hund ved deres side som en del af deres hjem. Vi elsker nemlig at have en trofast ven som altid vil være ved vores side og som vi kan give vores kærlighed til som gengæld. Det er lige meget hvor du bor eller hvilken hjemmesituation du befinder dig i, der er nemlig altid en hunderace som passer til dig og din familie. Mangler du en ven ved din side og i dit eller jeres hjem? Er du nysgerrig på hvilken slags hund en bichonfrisé er, læs blot videre.

Altid sødt selskab

Kender du til at have en travl hverdag? En bichonfrisé er det perfekte match i dette mønster. Du har helt sikkert set racen før, en lille hvidtot med krøllet pels, perfekt til alle boligtyper, dog en skuffelse hvis man ønsker sig en vagthund. En bichonfrisé er den perfekte familiehund, den er god i samværet med børn da den er meget rolig. Derudover er den nem at træne da den også er meget lydig, alle kan her være med til at oplære den uden problemer. Stædigheden gør det også nemmere at have med sådan en hund at gøre.

Racen er allergivenlig da den ikke fælder, hvilket også er et plus når det kommer til rengøring af hjemmet, som ikke vil være mere nødvendig med denne hund. Derudover kan den være alene hjemme, så du har mulighed for at have din hverdag uden bekymringer, heri også løbeture og motions som gerne tager en del af dagenes fritid. Hunden vil altid vente tålmodigt derhjemme på dig, og du vil altid have en at se frem til når du skal hjem.