gg123

Er du typen der er medlem af et fitnesscenter, men som aldrig kommer derned? Du har sikkert tænkt på at melde dig ud flere gange for at spare pengene, men har endnu ikke fået det gjort. Man har altid en lille forhåbning om, at man endelig tager sig sammen og kommer ned for at træne. Efter en lang arbejdsdag vil du hellere hjem og slappe af, end at skulle hoppe i løbetøjet. Der er mange undskyldninger for ikke at komme i gang med træning. Tag din veninde under armen og meld jer til et kvindeløb. På denne måde kommer I ud i den danske natur og har hinanden som støtte, når det kan være svært.

 

Kvindeløb er med garanti noget for dig

Ifølge statistikker får danskerne trænet fordi de har en at gøre det sammen med. Du har en veninde der regner med dig, og derfor er der ingen undskyldninger for ikke at få trænet. Det er godt at have en fast træningspartner, da du udover motion også får snakket og har noget kvalitetstid sammen med din veninde. Et kvindeløb er noget for dig og din veninde, der ikke kan tage sig sammen til at komme ned i fitnesscenteret. Ved at løbe med en masse andre kvinder får du automatisk en følelse af sammenhørighed. Man har det samme mål og du har endda mulighed for at kunne danne nye bekendtskaber med nogle af de andre. Find det nærmeste kvindeløb, så du kan komme i gang med at blive klar til en masse gode løbetimer.

 

kvindeløb

Tag hunden med på løbeturen

For at slå to fluer med et smæk kunne du tage hunden med ud på løbeturen. Uanset hvilken størrelse hund du har, så har den brug for motion. Efter en lang arbejdsdag, hvor den har ligget og sovet det meste af dagen, er det perfekt at tage den med på en løbetur. Den får brugt sine sanser, da der er alverdens dufte på ruten I løber. Hos Ferplast kan du købe en masse lækkert løbeudstyr til hunden således, at du nemt kan give den lang snor, så den kan snuse imens I løber. Du kan både købe praktiske købeseler samt løbeline, så du f.eks. kan have denne fastspændt om maven, så du ikke skal holde snoren i hånden.