gg123

Synes du at det kan være svært at finde tiden til at vedligeholde din løberutine? Der er så mange ting man gerne vil nå i løbet af dagen og ugen. Både kvalitetstid med familien, rengøring af huset og træning. Og det er langt fra det hele, som man blot kan skubbe til et senere tidspunkt. Men hvordan får man bedst tid til det alle disse pligter? 

gør klar til løbeturen

Find det optimale løbe tidspunkt for dig

Hvorvidt det er bedst at løbe om morgen eller aftenen er lidt en smagssag. For det kommer meget an på hvem du er som person. Så derfor bliver du virkelig nødt til at være ærlig overfor dig selv og vurdere hvornår på dagen der er bedst for dig at løbe. Vælg et tidspunkt hvor det er realistisk at du rent faktisk får det gjort.  

For nogle er det bedst at få løbeturen klaret om morgen inden arbejde og andre planer. Så skal den manglende løbetur ikke hænge over hovedet på dem som en dårlig samvittighed, mens de prøver at sikre sig at der er flot pudsede vinduer og andre huslige pligter.

Men får andre er det langt bedre at tage ud og løbe om eftermiddagen, for så fungerer turen som et dejligt afbræk fra hverdagens pligter. Det kan være netop det der giver en fornyet energi til at kunne klare de ting man mangler sidst på eftermiddagen. I stedet for måske at blive træt, sløv og uproduktiv. Eller også fungerer løbeturen, som en afslutning fra en stressende dag, så man kan slappe af om aftenen. 

hund der løber

Slå to fluer med ét smæk 

Har du nogensinde overvejet hvorvidt du kan kombinere nogle af de ting du gerne vil nå i løbet af dagen. Hvis du for eksempel har en hund i din husstand, så kan man nogle gange godt have lidt dårlig samvittighed over at glemme at snakke med den og være sammen med den. Derudover får man måske ikke gået de ture man gerne vil med sin hund. Kunne det være en god ide at tage hunden med ud på nogle af dine løbeture?

Man skal være opmærksom på at det ikke er alle hunderacer, der har energien og kræfterne til at følge med på et menneskes løbetur. Men hvis din hund godt kan klare det, så vil den helt sikkert nyde at blive presset lidt ekstra på sin næste tur. Det kan endda være at løbeturen bare kan være en tilføjelse til de ture du ellers går med din hund, så kommer den lidt oftere ud af den bløde hundeseng. Det er altid utrolig tilfredsstillende, når man når flere opgaver på en og samme tid. Plus det giver noget ekstra tid, som man kan bruge på andre sjove ting.