gg123

I en travl hverdag er det godt at få løbet en tur. Det er både afstressende og sundt for kroppen at få rørt sig i den friske luft. Hvis hovedet er fyldt op efter en lang dag, kan det næsten være helt meditativt at komme ud på en løbetur. På sådan en løbetur kan mobilen være et nyttigt redskab. Der findes mange gode apps på mobilen, der både kan hjælpe dig i din træning, og som kan forbedre dit løb. 

mobil vejviser

Apps kan hjælpe i træningen

Der findes mange gode apps på mobilen, der kan være med til at hjælpe dig, når du løber. Nogle apps kan måle hvor langt og hvor hurtigt du løber. Du kan derfor bruge de forskellige apps til at se, om du forbedrer din tid i løbet af nogle uger. Du kan hele tiden følge med i den tid, du bruger på at løbe en bestemt distance, og dermed kan du prøve at slå din rekord næste gang, du løber.  

Det kan også være, at du har et mål om at tabe dig. Nogle apps måler, hvor mange kalorier du forbrænder på din løbetur. Samtidig kan nogle apps give forslag til forskellige måltider, som du kan spise. Du finder både opskrifter og forslag til madvarer, som du kan købe til de forskellige måltider. Nogle apps kan altså foreslå opskrifter, der indeholder mindre kalorier, end det du forbrænder på løbeturen. På den måde kan de forskellige apps være med til at hjælpe med et vægttab. 

Få råd til en ny mobil

Måske er din mobil gået i stykker, og derfor kan du hverken bruge de forskellige apps eller høre musik fra mobilen af. Du skal derfor ud og investere i en ny mobil. Det kan dog være dyrt for pengepungen at bruge penge på en ny mobil. Det er derfor muligt at tage et hurtigt lån til en ny mobil

Der findes forskellige typer af lån. Et kviklån er som oftest et lidt mindre beløb, som skal betales tilbage så hurtigt som muligt, fordi der ofte er en høj rente. Det er et ideelt lån, hvis du skal låne et lille beløb og kan betale det hurtigt tilbage igen. Et forbrugslån spænder mere bredt og har ofte en lavere rente end et kviklån. Det er muligt at låne mange penge, og her vil du kunne betale pengene tilbage over en længere periode. Det er dog altid vigtigt at lave en plan, så du får betalt penge tilbage hver måned. 

Det kan være en god idé at sammenligne de forskellige onlinelån. Du kan både sammenligne de forskellige renter på lånene, så du finder et lån med den billigste rente. Du kan også sammenligne de forskellige beløb, der er mulighed for at låne. 

Musik

Løb i takt til musikken

Musik fra mobilen kan være med til at hjælpe på løbetræningen. Når musikken kommer i ørene, er det nemmere at løbe, fordi du følger takten til musikken. Der findes musik med forskelligt BPM, som står for Beats per Minute. Som huskeregel løber man til musik med 155 BPM og opefter. Det kan dog variere fra person til person alt efter, hvor lange skridt du tager, når du løber.