gg123

Løbetræning er en meget givende ting at få inkorporeret i sin dagligdag. Det giver livsglæde, energi og overskud. Men det kan være svært at få tid til at løbe i en travl hverdag med alle de udfordringer, der kan opstå.

 

På vej hjem fra arbejde

Hvis man havde tænkt sig at mødes med pigerne til en frisk løbetur efter arbejde, er det så frustrerende, hvis bilen bryder sammen på vejen. Så kan det nemlig være, at man må droppe løbeturen, fordi man skal sidde fast i siden af en eller anden motorvej. Men der er heldigvis hjælp at hente (her skulle linket https://www.autohjælpinfo.dk/ sættes ind, men den siger at linkreferencen er ugyldig).

bil på landevejen

Det forholder sig nemlig sådan, at hvis man kommer i knibe med sin bil på farten, kan man nemt få hjælp fra autohjælpen. Hvis man eksempelvis får brug for starthjælp, fordi bilens batteri svigter, vil autohjælpen komme og få gang i batteriet igen så hurtigt som muligt.

De forskellige udbydere

Der er forskellige autohjælp-udbydere på markedet.
FDM dækker danske bilister både indenfor landets grænser og i resten af Europa. Hvis man skal på bilferie til Italien eller Østeuropa, er det altså rigtig smart at være dækket af FDM, fordi de netop også tilbyder autohjælp uden for Danmarks grænser.

Falck er et meget gammelt autohjælpsselskab, det blev stiftet for over hundrede år siden. Falck har et godt og meget troværdigt omdømme blandt danskerne, og mange danskere sætter deres lid til Falck.

kørsel

Dansk Autohjælp kan prale af at have mere end 45 autohjælpsstationer fordelt over hele Danmark og mere end 800 reddere ansat, som altså overalt i landet er parate til at rykke ud, hvis man skulle komme i knibe. Fordi Dansk Autohjælp har så mange stationer rundt omkring i landet skulle ventetiden gerne være til at holde ud, fordi der jo statistisk set altid burde være en station i nærheden.

 

Få overskud til det vigtige

Hvis man er medlem hos en autohjælp-udbyder, vil man få mere overskud til alt det andet vigtige i hverdagen. Børn, motion, gode venner. Det er en kæmpe tryghed at vide, at uanset hvor man befinder sig, er hjælpen nær.