gg123

Det er ikke altid lige sjovt at løbe. Du får pulsen op og det er sindssygt godt for din krop, men vi lever nu engang alligevel i et samfund hvor vi bliver bombarderet med underholdning hele tiden. For mange er det ikke engang nok at se serie på Netflix, nej, de skal sidde og spille spil på deres mobil samtidig.

Så naturens stilhed og ens egen vejrtrækning som eneste underholdning, kan hurtigt blive noget så kedeligt.

I nedenstående artikel kan du finde 3 gode alternativer til stilheden, som helt sikkert vil holde dig underholdt hele løbeturen.

1. Den gode gamle klassiker – musikken

De fleste lytter til musik mens de løber, og af god grund. Udover at det giver et alternativ til stilheden, så har mange sange også et beat der er godt at løbe til. Det hjælper din krop med at komme ind i en rytme, og når du ikke kan høre din vejrtrækning blive lidt anstrengt, så kan det være det kan hjælpe dig til at presse din krop det ekstra.

Skal du have din mobil med på løbeturen er det en god ide at anskaffe sig en IPhone holder der kan spændes fast omkring din overarm. Så slipper du for at holde på telefonen hele vejen eller i værste tilfælde, skulle slæbe en taske med på din løbetur.

teenager

Har du ikke selv en playliste du synes virker god til din løbetur så tilbyder næsten alle musiktjenester et stort udvalg af allerede lavede playlister der har det perfekte beat til din løbetur.

2. Lyt til en sjov podcast eller lav den selv!

Er det der med at lytte til musik ikke noget for dig, og synes du det også bliver kedeligt efter et stykke tid, så burde du overveje podcasts. Podcasts er i løbet af de seneste år blevet mere og mere populære og kan give dig noget at fokusere på, på din løbetur.

Synes du ikke din musiktjeneste tilbyder nogle podcasts der er lige dig, så kunne du overveje at lave din egen! Saml dine bedste venner/veninder en eftermiddag, drik eventuelt en cocktail eller to og tænd for mikrofonen. I kan vælge et emne på forhånd eller bare snakke – det er helt op til jer.

Mangler du inspiration til gode jokes at lave på podcasten så tjek j4u.dk. Dårlige vittigheder kan trodsalt altid vække et godt grin.

3. Lad fantasien løbe afsted med dig

Dette alternativ er lidt en blanding af det introducerende afsnit og musik-alternativet. Er du meget kreativ, meget fantasifuld og føler larmen distrahere dig fra virkelig at zone ud når du løber (dette især relevant hvis du løber inden i byen) så er der en måde du kan bruge fantasien som din underholdning alligevel.

venskab

I stedet for blot at sætte en spotify playliste på, burde du overveje instrumental musik til din næste løbetur. Instrumental musik er mindre distraherende end ikke-instrumental musik, men kan samtidig drukne den eller distraherende larm.

På den måde er du fri til at fantasere dig frem til hvilket som helst scenarie du har lyst til. Når du først er færdig med din løbetur kan du have lavet hele verdener eller fortalt tusinde historier i din hjerne.

Det er også en god måde at holde dig selv underholdt uden behovet for at glo ind i en skærm og hvor du heller ikke bare slår hjernen fra, men stadig får den trænet – samtidig med at du træner din krop.