gg123

Der er i dag rigtig mange kvinder, der er begyndt at motionere. Og derfor ser man dem ofte komme løbende eller cyklende i flokke af op til en del. Og det er noget, der går lidt i modsætning til den måde, som det har udfoldet sig på de seneste år. Men det er måske en fordel. Når kvinder finde sammen i flere flokke, kan de nemlig være med til at motivere hinanden. Det vil sige, at de er med til at holde hinanden oppe på at komme ud og få noget motion og noget frisk luft, og på sigt kan det være lige præcis den motivation, der fører til et meget sundere helbred. Kvinder motiverer derfor hinanden. Det er noget, som du kan læse mere om her nedenunder.

motion

Når man kan hygge sig og blive sund på én og samme tid

Men det er ikke kun motivationen, der holder kvinderne sammen, når de påbegynder en sundere livsstil. Der er også et mere socialt aspekt over det at mødes og gøre noget aktivt sammen. På den måde kan man under en cykeltur eller en løbetur få sig en masse god snak. Og vi ved jo alle, at kvinder elsker at snakke. Derfor er det noget, som de ser som en social aktivitet i løbet af deres hverdag, og derfor er det langt fra så hårdt at komme i gang. Og I princippet skal man jo bare ud og hygge sig med nogle af sine veninder. At man får noget motion på én og samme tid, det er jo så kun et plus.

socialmotion

Kvinderne er foran mændene når det kommer til motionen

Der er således noget her, som kvinderne måske har forstået en kende bedre end mændene. De formår nemlig at gøre motionen til noget sjovt i deres hverdag fremfår noget, som der bringer dybe suk sammen. De står sammen om at nå frem til nogle mål, og de sørger for at rose hinanden, når der er behov for det. Derfor ses der så godt et sammenhold, når der arrangeres kvindeløb rundt omkring i landet, og derfor er der også så stor en opbakning til dem.