gg123

Løb er en alsidig form for træning, da man kan variere det på mange forskellige måder, men alligevel kan man godt få følelsen af at gentage den samme træning om og om igen. Hvis man begynder at gå lidt død i ens løbetræning, men ikke ønsker at stoppe, så kan man give sig selv et frisk pust med nogle nye udfordringer inden for andre sportsgrene. 

Hvis dette kunne være noget for dig, så læs med herunder og bliv inspireret til at prøve 3 nye sportsgrene. 

Ketcher og bolde

1. Prøv at skyde med luftgevær 

Når man løber i sin fritid, så er det ikke sikkert, at man nødvendigvis har brug for mere motion. Derfor kan man med fordel prøve en mere stillestående sportsgren som f.eks. skydning. Her skyder man ofte til måls med fokus på at forbedre ens præcision. 

Hvis du bliver bidt af sportsgrenen, så kan du købe dit eget luftgevær – ellers har man dog ofte muligheden for at låne sig til et gevær i ens lokale skydeklub.  

2. Spil squash med dine venner

Hvis du foretrækker stadig at få bevæget dig lidt, så kunne squash være et godt bud på en udfordrende sport, som du bør prøve. Squash har nemlig den fordel, at du kan gøre det til en social træning, da du kan spille squash med dine venner. Slå jer og skab en hyggelig træning sammen. 

Floorball

3. Prøv kræfter med floorball 

Floorball er ganske enkelt bare indendørs hockey. Spillet fungerer dermed på samme måde som hockey, men du har dog byttet skøjterne ud med sneakers. Floorball er dermed også en social form for træning, da man er på hold. 

Med floorball kan du altså styrke din løbetræning, da sporten inkluderer masser af spurter og hurtige igangsætninger. Dermed får du løbetrænet, uden at du decideret behøver at have fokus på det.